Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Uitgesteld Olympics van Tokyo, zullen G20 videoconferentie houden

Certificaat
China Cyg Tefa Co., Ltd. certificaten
China Cyg Tefa Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Betrouwbare leverancier met de zeer goede dienst en professioneel commercieel team!

—— Zhang'R

CYG TEFA is een goede schuimleverancier, hebben zij een efficiënt op de markt brengend team, is het een verantwoordelijke fabrikant.

—— Mr.Liu

Het zeer goede kwaliteitsixpe schuim en de snelle productietijd, het professionele team verlenen altijd de beste dienst voor ons.

—— Kim

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Uitgesteld Olympics van Tokyo, zullen G20 videoconferentie houden
Laatste bedrijfsnieuws over Uitgesteld Olympics van Tokyo, zullen G20 videoconferentie houden
Het internationale Olympische Comité en het Olympische Organiserende Comité van Tokyo gaven een gezamenlijke verklaring over de vierentwintigste uit die, overwegend de huidige epidemische situatie, de 32ste Olympische Spelen in Tokyo tot 2020, maar niet later dan de zomer van 2021 moeten worden opnieuw geprogrammeerd. De olympische Licht ontvlambare stof zal in Japan blijven, en de namen van Tokyo 2020 zullen Olympische en Paralympic-Spelen onveranderd blijven.

Saudi-Arabië, de roterende voorzitter van de Groep van Twintig (G20), gaf een verklaring op de avond van de vierentwintigste uit, verklarend dat de G20-speciale top van de leiders door videoconferentie op de zesentwintigste zou kunnen worden gehouden. De koning Salman van Saudi-Arabië zal de top ontvangen om een globale gecoördineerde reactie op de nieuwe epidemie van de kroonlongontsteking en zijn economisch en sociaal effect te bevorderen.

Beïnvloed door de optimistische verwachtingen van de markt dat het Congres van de V.S. overging hadden de economische stimulusmaatregelen op de epidemie en de algemene stijging 's nachts van de internationale effectenbeurs, drie belangrijkste de effectenbeursindexen geopende scherp hoger van New York van de ochtend op de vierentwintigste betrekking, en sloten bij een gemiddelde stijging van meer dan 8%.

Van het de Noodsituatiebeheer van de V.S. de Federale het Agentschapbeheerder Peter Gayner zei op de vierentwintigste dat de federale overheid voor het eerst het „Nationale Akte van de Defensieproductie“ zal gebruiken om ongeveer 60.000 nieuwe de opsporingsuitrustingen van het kroonvirus te kopen.

Mexicaanse Eerste minister Morrison die op de avond van de 24ste verdere maatregelen wordt aangekondigd om de epidemie, met inbegrip van een verbod op burgers te behandelen die in het buitenland reizen. Het verbod wordt op de vijfentwintigste van kracht.

De Indische Eerste minister Modi gaf een op de televisie uitgezonden toespraak op de avond van de vierentwintigste uit, aankondigend de implementatie van sluitings“ maatregel een van de 21 dag de „stad over het land van middernacht van de dag om de verspreiding van de epidemie te verhinderen.
 

 
 
Bartijd : 2020-03-25 15:10:04 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Cyg Tefa Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Subby

Tel.: +8613925229894

Fax: 86-755-26631759

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)