Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Wat kan CYG TEFA doen?

Certificaat
China Cyg Tefa Co., Ltd. certificaten
China Cyg Tefa Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Betrouwbare leverancier met de zeer goede dienst en professioneel commercieel team!

—— Zhang'R

CYG TEFA is een goede schuimleverancier, hebben zij een efficiënt op de markt brengend team, is het een verantwoordelijke fabrikant.

—— Mr.Liu

Het zeer goede kwaliteitsixpe schuim en de snelle productietijd, het professionele team verlenen altijd de beste dienst voor ons.

—— Kim

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat kan CYG TEFA doen?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat kan CYG TEFA doen?

De Technologieco. van Shenzhenchangyuan Tefa, Ltd (Changyuan Tefa) is een filiaal van het vermelde bedrijf WOER (Shenzhen: 002130). Gevestigd in December 2002, is de Speciale Ontwikkeling van Changyuan geëngageerd aan het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van cross-linked PE en pp-schuimmaterialen, en is een nationale high-tech onderneming. Er zijn twee basissen in Shenzhen en Huzhou, met meer dan tien diverse productielijnen met een jaarlijkse productiecapaciteit meer dan 6.000 ton; De belangrijkste producten zijn: ESD, XPE, IXPE, IXPP en diverse samengestelde materialen die op XPE, IXPE, IXPP wordt gebaseerd; Wijd gebruikt in elektronische communicatie, automobiel, airconditioningskoeling, bouw, sporten beschermend toestel, medische uitrustingen en andere industrieën, worden de producten verkocht aan vele gebieden rond de wereld.
1.Best-in-klasse producten en de diensten: Voorziet de Changyuan Speciale Ontwikkeling klanten van een verscheidenheid van cross-linked polyethyleenschuim. De belangrijkste producten omvatten: GELEIDENDE IXPE, XPE, IXPE. De toepassingsgebieden omvatten elektronische omzet en verpakking, automobielbinnenhuisarchitectuur, airconditioningsisolatie, Sporten en vrije tijd, bagage en schoenmaterialen, de bouw de waterdicht makende, en andere productindustrieën. „Bewust, snel, juist makend het eens, en nooit verontschuldigingen!“ Is de het werkstijl van de Speciale Ontwikkeling van Changyuan: Voorziet de Changyuan Speciale Ontwikkeling professionele de dienststeun aan klanten van efficiënte en snelle reactiemogelijkheden, en klant-centric de marketing gevestigd, hebben de logistiek en R&D-het de dienstsysteem de eerbied van de markt gewonnen.

2.Continuous technische innovatie: Is het ecial Haar van Changyuansp geëngageerd aan ononderbroken technische innovatie, en heel wat octrooien bereikt. Het heeft 14 gemachtigde octrooien verkregen, waarvan 2 uitvindingsoctrooien zijn. Zich baseert op het Changyuan-Groep R&D Centrum en het post-doctorale werkstation, heeft het bedrijf constante inspanningen geleverd om productiemateriaal te verbeteren en processen bij te werken. Sinds 2008, heeft het opeenvolgend opstellingsprojecten aan onderzoek en ontwikkelt de deklaag van het pijpleidingsschuim, hoog-elasticiteit XPE, de materiële ontwikkeling van IXPE, TPE- de materiële ontwikkeling van de yogamat, lage Dubbele zachte geleidende DNPD, hoge en met een laag smeltpunt indexpe het mengen wijzigingstest en andere punten.

3.High-kwaliteit klanten: De klantenbasis van uitstekende kwaliteit brengt de ononderbroken groei aan het bedrijf. Heeft de Changyuan Speciale Ontwikkeling de identificatie van vele internationaal beroemde merkklanten zoals Huawei, Samsung, Nike, Volkswagen, General Motors, en Gree overgegaan.

4. Mager Beheer: Hangt de Changyuan Speciale Ontwikkeling het de dienstprincipe aan van „Kwaliteit en het merk is de stichting van Changyuan, en de klantentevredenheid is de eeuwige achtervolging van Changyuan“. Het respecteert kennis, respecteert innovatie, moedigt de persoonlijke groei aan, en streeft ernaar om „„Integriteit, tolerantie, hartstocht tot stand te brengen,“ collectieve cultuur te respecteren, gestadig te vorderen, te blijven vernieuwen, en ernaar te streven de leider in de industrie te zijn!

 

 

Bartijd : 2020-03-27 10:06:36 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Cyg Tefa Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Lily

Tel.: +86 158 1400 4007

Fax: 86-755-26631759

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)