Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Wat is XLPE-schuim?

Certificaat
China Cyg Tefa Co., Ltd. certificaten
China Cyg Tefa Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Betrouwbare leverancier met de zeer goede dienst en professioneel commercieel team!

—— Zhang'R

CYG TEFA is een goede schuimleverancier, hebben zij een efficiënt op de markt brengend team, is het een verantwoordelijke fabrikant.

—— Mr.Liu

Het zeer goede kwaliteitsixpe schuim en de snelle productietijd, het professionele team verlenen altijd de beste dienst voor ons.

—— Kim

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat is XLPE-schuim?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is XLPE-schuim?
Wat is XLPE-schuim?
Is het chemisch Cross-Linked Polyethyleenschuim een uiterst fijn-cellig schuim, ideaal voor projecten en toepassingen die dikker schuim vereisen. … Met zijn gesloten celdichtheid, werkt XLPE goed commercieel als thermische isolatie, verbindingen van de bouwuitbreiding en industriële pakkingen.

Met zijn sluiten-celdichtheid, XLPE-presteert het schuim goed commercieel als industriële pakkingen, thermische isolatie, en verbindingen van de bouwuitbreiding.

 

XPE-het schuim is een sterk, veerkrachtig die sluiten-celpe schuim, via het samenstellen wordt geproduceerd, uitdrijving, die proces schuimen. Ideaal gezien geschikt voor het materiaal of het deel waar het vereisen van een schokbrekende, trillings bevochtigend, thermische isolatie, en als materiaal voor het beschermen van producten in verpakkingstoepassingen. Laat het uitstekende drijfvermogen van het polyethyleenschuim het toe om in oprichtingsmateriaal en apparaten worden gebruikt.

 

Zoals eerder vermeld, wordt cross-linked polyethyleenschuim ook algemeen gebruikt in de verpakkingsindustrie evenals in oprichtingsapparaten — dankzij zijn hoog drijfvermogen en lage vochtigheidsdoordringbaarheid.

Enkelen van de gemeenschappelijkste toepassingen van cross-linked polyethyleenschuim omvatten:

  • De bouw en bouw van het speciale toepassingsspeelplaats opvullen, eaves vullerstroken, en meer.
  • Algemene industriële toepassingen voor radarverbindingsstukken, toestellenisolatie en pakkingen, het beschermende opvullen, en artefact beschermende verpakkingsoplossingen.
  • De vervoersindustrie voor glazen verpakking, automobielstootkussens voor anti-rammelt, waterdichte kussens, mariene bumpers en boeien, en pakkingen.
  • De gezondheidszorgindustrie voor het prothetische opvullen, het orthopedische opvullen, hechtingstellers, rolstoelstootkussens, en meer.
  • Sporten en de vrije tijdsindustrie voor lichaamspantser, Kajakbouw, waterscooterzetels, schouderriemen voor rugzakken, en meer.
Bartijd : 2020-01-02 16:33:33 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Cyg Tefa Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Subby

Tel.: +8613925229894

Fax: 86-755-26631759

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)